Hyvä aamupala on monipuolinen, värikäs ja maistuva. Marjajauhe on helppo ja nopea keino lisätä aamiaiseen vitamiineja, hivenaineita ja kuitua, jotka tekevät hyvää niin keholle kuin mielelle. Kokosimme alle viisi reseptiä, jotka täyttävät terveellisen aamupalan edellytykset ja ovat lisäksi herkullisia ja kauniita.

Kaikissa resepteissä hyödynnetään Biokian luomumarjajauheita, jotka on valmistettu hellävaraisesti ja laadukkaasti kokonaisena kuivatuista marjoista. Kun marjat kuivataan ja jauhetaan kokonaisina, niiden intensiivinen maku ja väri säilyy hyvin. Näin sinä saat marjavoiman käyttöösi.

1. Täyteläinen mustikka-banaanismoothie

Helppo ja täyttävä smoothie, joka sisältää runsaasti mustikkaa. Banaani tuo smoothieen makeutta ja kuohkeutta, ja herajauhe proteiinia. Halutessasi voit vaihtaa proteiininlähteeksi kasviproteiinin tai pähkinät, jolloin smoothie sisältää myös hyvää, pehmeää rasvaa.  Lue resepti.

Smoothie lasissa

2. Maailman paras supersmoothie

Aurinkoinen smoothie sisältää tyrnejä, banaania ja luomu keltaista marjajauhemixiä. Smoothiessa on mukavasti kuitua, makua ja pehmeyttä, ja se sopii erinomaisesti sekä aamuun että ravitsevaksi välipalaksi. Lue resepti.

Smoothie korkeassa lasissa

3. Marjaisa smoothie

Yksinkertainen ja helposti muunneltava resepti, jolla smoothie onnistuu silloinkin, kun jääkaappi tuntuu ammottavan tyhjyyttään. Vaihtele raaka-aineita sesongin ja maun mukaan ja löydä oma suosikkiyhdistelmäsi. Jos kaipaat juomaasi runsaasti proteiinia, käytä maitotuotteena rahkaa tai proteiinipitoisempaa soijajogurttia. Lue resepti.

Biokia smoothie

4. Neljän ainesosan täyteläinen mustikkatuorepuuro

Helppo mustikkatuorepuuro nopeisiin aamuihin. Neljän raaka-aineen tuorepuuro valmistuu kätevästi yön aikana, eikä vaadi monimutkaisia valmisteluja. Runsaasti kuitua ja intensiivinen mustikan maku – yksinkertaista ja toimivaa. Koristele halutessasi pähkinöillä ja kuivatuilla marjoilla. Lue resepti.

Koristeltu tuorepuuro kulhossa

5. Marjaisa voimamysli

Herkullinen mysli, joka sisältää terveellistä kauraa, rapeita siemeniä ja pähkinöitä ja runsaasti marjoja. Tuunaa mysli mielesi mukaiseksi erilaisilla pähkinöillä ja leseillä. Täydellisen helppo aamiainen valitsemasi jogurtin tai maidon kera. Lue resepti.

Biokia marjaisa voimamysli

Katso lisää herkullisia aamiaisreseptejä:

Mustikkapiirakan makuinen tuorepuuro

Pehmeä mustikkasmoothie

Puolukka-kookosgranola