Arvontojen järjestäjä

Kiantama Oy, Marjatie 1, 89600 Suomussalmi.

Facebook tai Instagram eivät ole millään tavalla osallisina Biokian some-kanavissa tapahtuvien arvontojen järjestämisessä.

Osallistumisaika

Osallistumisaika alkaa julkaisun julkaisemisesta ja päättyy julkaisussa mainittuun arvontapäivään. Arvonta suoritetaan arvontapäivänä n. klo 15.

Osallistuminen

Facebookissa: Arvontaan osallistutaan kommentoimalla Biokian alkuperäiseen julkaisuun. Jos kisajulkaisu jaetaan Facebookissa, jakojulkaisuun suoraan lisätyt kommentit eivät näy arvonnan järjestäjälle, eivätkä näin osallistu arvontaan.

Instagram: Arvontaan osallistutaan julkaisun ohjeiden mukaan joko kommentoimalla Biokian alkuperäistä julkaisua tai julkaisemalla kuva omalla julkisella Instagram-tilillä kilpailujulkaisussa ohjeistetuilla hashtageilla. Arvontaan osallistuneita kuvia voidaan jakaa Biokian sosiaalisen median kanavissa alkuperäisen kuvaajan Instagram-tunnus mainiten.

Palkinnot arvotaan kaikkien osallistumisaikana arvontapäivään mennessä ja näiden sääntöjen mukaisesti osallistuneiden kesken.

Palkinnot

Palkinto ja arvottavien palkintojen määrä määritellään jokaisessa arvontajulkaisussa erikseen. Palkintoa ei voi vaihtaa rahaksi.

Voittajien julkistaminen

Voittajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti. Osallistuessaan arvontaan arvontojen voittajat antavat arvonnan järjestäjälle luvan julkaista nimensä järjestäjän sosiaalisen median kanavissa ilman erillistä suostumusta tai korvausta. Arvonnan yhteydessä annettuja henkilötietoja käsitellään voimassa olevan henkilötietolain mukaisesti.

Rajoitukset

Arvonnat ovat avoimia kaikille muille paitsi Kiantama Oy:n henkilökunnalle tai heidän perheilleen.

Arvonnan järjestäjän vastuu

Arvonnan järjestäjä ei vastaa mahdollisista tietoliikennekatkoksista tai vastaavista ongelmista, joista johtuen osallistuminen ei ole mahdollista.

Arvonnan järjestäjän vastuu rajoittuu arvontojen kohteena olevien palkintojen määrään. Arvonnan järjestäjä maksaa arvonnoista mahdollisesti aiheutuvat arpajaisverot.

Kiantama Oy pidättää oikeuden sääntömuutoksiin.

Säännöt päivitetty 11.4.2022